Elsker du Bounty-sjokoladen, men skulle ønske den var litt sunnere, så du kunne spise den hver dag? Der har du meg. Og derfor byr jeg på min egen versjon – minst like skjønn, og mye mindre usunn!
Da jeg var vegetarkokk i Hemsedal forleden, på yogalærerutdanningen til Ina Løvdal, var det hyggelig å kunne by på noe godt til dessert på ankomstdagen. Og Bounty falt i smak!
Jeg har tatt utgangspunkt i en oppskrift jeg fant på nett, men har gjort den mindre fet ved å kutte i kokosolje.
Det er bare å nyte!
På bildet har jeg dekorert med noen riktig eksklusive tørkede rosenknopper fra Kina. Og litt frisk mynte. Vil du pynte med andre saker, kan jeg foreslå:
- Kokosmasse
- gojibær
- instant kaffepulver
- sesamfrø
- revet økologisk appelsinskall
Her har du oppskriften! Legg gjerne igjen en kommentar når du har laget den!
Et bedre, renere og mer smakfullt alternativ til butikkjøpt Bounty. Litt sunnere også, selvsagt! Ha olje, kokosmasse, sirup, vanilje og salt i en food processor og kjør til en jevn masse. Fordel massen i bunnen av muffinsformene. Bruk skje og klem massen ned så den blir jevn på toppen og kommer helt inn til kanten. Sett i fryseren mens du smelter sjokolade i vannbad. Fordel sjokoladen over avkjølte kokoskonfekter. Pynt med ønsket pynt. Sett kjølig i 1 time før servering. Ta av papirformen før servering. Oppbevares kjølig, holder seg font i minst en uke. Om de ikke blir spist opp, da!Bounty-konfekt
Ingredients
Instructions
Notes
Og vil du ha mer konfektinspirasjon? Prøv deg på de rå kakedeigkulene mine!
No Comments