Yoga og helse

Ellas tilstedeværelse – Gi din støtte til min feelgood-roman fra Halden

I disse dager trenger vi noe å ekstra hygge oss med – og hva er vel bedre enn en trivelig roman fra småbyen Halden, med vennskap, yoga og kjærlighet som temaer?

Ellas tilstedeværelse er en feelgood underholdningsroman som handler om å stå på egne ben, tørre å satse, om vennskap og yoga – og den store kjærligheten. Handlingen er lagt til Oslo og Halden. 

Vi følger Ella (27) gjennom en vinter og en vår. Idet vi møter Ella, har hun tilsynelatende alt: en kjæreste hun elsker, en trygg bolig og den perfekte jobben i en bokhandel. I løpet av én novemberdag snus alt på hodet, og Ella havner via tilfeldigheter i Halden. Her må hun prøve å bygge et nytt liv – men dette skjer ikke uten komplikasjoner. Yoga er et sentralt tema i boken, og også vennskap, selvutvikling og kjærlighet. For skal vi egentlig tro på Ella når hun sier at hun aldri kan elske noen igjen?

Jeg samler nå inn penger til å trykke og markedsføre romanen min. Målet er å ha romanen ferdig til høsten 2020, og til det trenger jeg DIN hjelp! Her kan du støtte: fnd.uz/Ellas

Budsjett og planer

Jeg har skrevet på boken om Ella siden november 2018, og i disse dager ferdigstilles manuset. Boken blir på rundt 250 sider og vil trykkes som en pocketbok. Jeg har valgt et svensk trykkeri som leverer raskt og rimelig, og de kan levere i september/oktober. Utsalgsprisen vil ligge på 200 kroner, regner jeg med. Målet er å trykke 300-500 bøker.

Jeg har laget et  minimumsbudsjett på 25 000 kroner – langt rimeligere enn et vanlig forlag for å produsere en bok. Pengene skal brukes til manusgjennomgåelse (8000,-), forsidedesign (2000,-) og trykking (15 000,-). Blir det enda mer som dere bidrar med, går det til språkvask, registrering av boken i bokdatabaser og markedsføring av boken på nett.

Jeg vet hvor godt det kjennes å gjøre en god gjerning. Men ofte trenger vi også å sitte igjen med noe håndfast, og derfor har jeg laget flere belønninger til deg som velger å bidra. Finn ditt nivå, og få din velfortjente belønning!

Jeg håper av hele mitt hjerte at nettopp DU vil hjelpe Ella å komme til live i hjertene til alle som leser boken!

På forhånd tusen takk for støtten – 

Varme hilsener fra

Gunn Helene

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply