På late dager i helgen er det deilig å lage en frisk salat til lunsj. Bruk gjerne rester du har i kjøleskapet – det har jeg gjort her!
Og det som jeg brukte som rettesnor i min jakt på ingredienser i kjøleskapet, var farger. Grønne farger, sammen med røde og burgunderrøde farger. Friske tomater gir konsistens og saftighet, mens soltørkede tomater gir sødme og rundhet til salaten. Med et dryss ost på toppen er lykken komplett.
Les mer om tomater her!
Du kan omtrent ikke trå feil med salater. Ha oppi det du liker best! Legg rucculaen i bunnen av en vid bolle. Topp med paprika, tomater, druer og basilikum. Pynt med parmesanost og balsamico. Nyt!En frisk salat til lunsj
Ingredients
Instructions
2 Comments
Grønn januar - nyttårsforsett! - Gunn Helene Arsky
30. desember 2019 at 08:41[…] Klikk her for oppskrift på en deilig salat! […]
Smart restemat om sommeren - Gunn Helene Arsky
16. juli 2020 at 08:16[…] lager gjerne for mye salat på sommeren, det er så mye som frister. Resten av salaten kan med fordel spares til dagen etter […]