Denne kaken har blitt til ved hjelp av god, gammeldags eksperimentering på kjøkkenet! Og når du får en kake som er like grov som kneippbrød (50 % fullkorn), den er smakt til med både rotgrønnsaken rødbete og deilige epler, ja, hva er det å lure på, da? Ut på kjøkkenet og bak! (Og ps – den faller ikke sammen under steking. Garantert godt resultat!)
Fiberrik grønnsakskake med ekstra mye egg - for proteinenes skyld. Nam! Forvarm stekeovnen til 200 grader. Visp eggedosis av egg og sukker. Ha i revne epler og rødbete, rør godt. Bland mel, vaniljesukker og bakepulver i en bolle. Ha i melblanding og smeltet fett annenhver gang i røren. Ha røren i en bakepapirkledt langpanne. Stek kaken nederst i ovnen i 30 minutter. La kaken hvile på rist før du deler den opp. Pynt ev. med melisdryssFullkorns rødbetekake
Ingredients
Instructions
Og om du har lyst på å bake mer kaker med grønnsaker – her er en oppskrift på spinatkake!
No Comments