Fullmåneyoga

I yinyoga betyr fullmånens tilsynekomst på himmelen at det er tid for en ekstra myk, dyp og rolig klasse med fokus på alt som flyter i kroppen – tidevannet vårt, så å si. Bli med på fullmåneyoga!

Hva kan vel være bedre enn å ta en pause i hverdagen med en rolig yinyogaklasse? Vi fokuserer på sittende og liggende stillinger som vi holder lengre enn i andre yogaformer. Les mer om yinyoga her. Denne måten å tilnærme oss kroppen på, gjør at vi får jobbet oss dypt inn i bindevevet på en unik måte. Det blir også plass til restorative posisjoner som åpner kroppen. Du får personlige justeringer og deilig massasje i posisjonene. Klassen følges av avspennende musikk. Kom, finn roen og nyt!

Du trenger ingen forkunnskaper, og alt av utstyr er i yogastudioet – matter, klosser, pledd, bolstere, belter. Bare ta på deg noen myke klær du kan bevege deg i, gjerne litt lag på lag. Vi blir ikke svette!

Neste gang:

Mandag 17.6 kl 09.30-11 og kl 18-19.30!

Pris: Det er bare å komme på dropin, det koster kr 200,-. Betal med Vipps (Citrus ernæring og yoga, nr 506687) eller kontant.
Adresse: Haslundsveien 10, 1777 Halden

Send meg gjerne en sms dersom du vil reservere plass på fullmåneyoga: 93217413.

Det er maks plass til 6 deltakere, så du får garantert personlig oppfølging. Velkommen til en deilig klasse!

Hilsen Gunn Helene