Håndsydd øyepute

Et utvalg håndsydd øyepute fylt med jasminris, kamille og lavendel for avslapning i yoga

I restorative posisjoner og savasana i slutten av yogaklassene er det helt herlig å dekke til øynene med en beroligende øyepute.

Disse har jeg sydd i 100 % bomull og fylt med jasminris, tørket lavendelblomst og tørket kamille. Urtene har en behagelig og dokumentert beroligende duft. Les gjerne mer om den fantastiske lavendelen her. Jasminrisen gir øyeputen den riktige tyngden over øynene, slik at øyemusklene får slappet av. Hvis du ønsker en varm eller kald opplevelse, kan du legge puten noen sekunder i mikroen eller noen minutter i fryseren før bruk. Og – smartest av alt: Yttertrekket kan tas av for vask!

Skaff deg en øyepute – eller gi til en venn!

Er du interessert i din egen? De kommer i flere farger, send meg en forespørsel for å se valgmulighetene.

Pris: En håndsydd øyepute koster bare 300,- per stykk. Gi deg selv denne gaven – eller kanskje du vet noen andre som også trenger en slik gave?
Forsendelse: Avtal å komme innom her i Halden og hente din øyepute (helt gratis :))- eller få den tilsendt i posten (mot porto og omkostninger).

Bestilling: Send meg en melding på 93217413 eller på mail, så tar vi det derfra. Og snart har du en velduftende, beroligende øyepute helt for deg selv!