Grønnkål er i vinden som aldri før – supersunt, og så godt! Og den gjør seg veldig godt i juice. Jeg var hos en venninne forrige helg, og fikk en nydelig, frisk og grønn juice. Her har jeg gjenskapt den med det jeg hadde i kjøleskapet!
Grønnkål er en robust grønn bladgrønnsak som er i familie med brokkoli, rosenkål, blomkål og vanlig kål. Den er en supergrønnsak – det vil si – full av vitamin A, C og K, jern, kalium, kostfiber, antioksidanter og andre helsebringende plantestoffer – og samtidig fattig på kalorier.
Lime er rik på vitamin C, og gir drikken en frisk, syrlig smak. Epler er fulle av sødme, kostfiberet pektin og antihistamin-liknende antioksidanter i det røde skallet. Agurk er vandig, setter flott smak og er en fin kilde til kalium.
Ta gjerne det du har i kjøleskapet - det blir sunt og godt uansett! Skyll frukten og grønnsakene godt. Kjør i juicemaskin, ror godt og oppbevar kaldt. Så enkelt, og så godt!Grønn frokostjuice med grønnkål
Ingredients
Instructions
No Comments