Det hender rett som det er at jeg får lyst på noe ekstra godt – men sunt. Disse himmelske Bountykulene tilfredsstiller alle slags godtesug jeg måtte ha. De er superraske & superenkle å lage – og faktisk en god del sunnere enn butikkvarianten. Og bare 6 ingredienser!
Om du vil ha disse lekre konfektkulene kritthvite inni, slik som vanlig Bounty, så må du ty til mindre sunne varianter av sirup. Lys sirup eller glukosesirup kan i så fall brukes. Men hva gjør det vel om de er litt brune inni?
Sjokolade-amfetamin
Visste du at den mørke sjokoladen i trekket inneholder spennende stoffer som gjør at du føler deg litt forelsket når du spiser Bounty-kulene? Les mer her!
Disse kan du lage og oppbevare i tett boks i fryseren eller kjøleskapet. Så har du et sunnere alternativ for hånd for en stund fremover (kanskje)! Ha kokos, agavesirup, kokosolje, vaniljesukker og salt i en food processor. Kjør til det er jevnt og henger sammen. Bruk hendene og trill 12 kuler av massen, sett dem på en tallerken og sett i fryseren i minst 30 minutter. Smelt sjokoladen i vannbad. Dypp de frosne kulene i sjokoladen, bruk gaffel og fisk dem opp. Legg dem til stivning på rist med papir under. Om du har mer sjokolade igjen, kan du dyppe kulene en ekstra gang, da blir sjokoladetrekket ekstra tykt! Sett de ferdigtrukne kulene tilbake i fryseren til trekket har stivnet. Oppbevar Bountykulene i kjøleskapet eller fryseren i en lufttett boks, de holder minst en uke. Om de da ikke spises opp!Hjemmelagde Bountykuler
Ingredients
Instructions
Noen bilder fra kjøkkenbenken der Bountykulene ble til:
Om du er lysten på noe annet godt, kan jeg anbefale denne oppskriften på en sunn brownie også!
No Comments