Sunn mat

Lær å fermentere – på din egen kjøkkenbenk!

Bli med på fermenteringskurs! Lær deg kunsten å fermentere grønnsaker, slik at du kan gi deg selv og dem du er glad i et godt immunforsvar og godt humør! Ja, for dette er bare noen av effektene av melkesyregjæret mat, viser forskning. Og det morsomste er at det er superenkelt å få til.

HVA?

På dette online grunnkurset du kan ta når som helst, lærer du å fermentere grønnsaker med ulike metoder. Vi lager fire produkter: Himmelsk ketsjup, salsa fresca, marokkansk gulrotchutney og eplesauerkraut. Du får se på flere typer fermentert mat og drikke, og du kan kose deg med de fire produktene som du selv har laget, og som skal stå og fermentere seg ferdig hjemme på kjøkkenbenken din.

Og da har du all den kunnskapen som trengs for å eksperimentere videre med andre oppskrifter – og få et nytt liv!

HVORDAN?
  • Kurset er online, så du kan ta det når du vil og hvor du vil på din pc, mobil eller nettbrett
  • Du får hele kurset på en gang, så du kan gjøre alt samtidig eller spre det ut som det passer deg.
  • Jeg viser og forteller deg alt du trenger på til sammen 7 grundige videoer
  • Du får alle oppskriftene som pdf du kan lagre og skrive ut
  • Dette kurset starter når DU vil!
  • Du får også 2 BONUSDOKUMENTER med ressurser du trenger
  • Som deltager må du gjerne sende meg spørsmål du måtte ha om fermentering

Dette kurset er akkurat slik som de kursene jeg har holdt “fysisk”. Det vil si at vi trinn for trinn jobber oss gjennom oppskriftene, vi jobber i takt. Det er noe helt annet enn å se en fem minutters video på Youtube der alt er klargjort på forhånd. Og det beste er at du kan sette videoen på pause når du måtte ønske, dersom du trenger litt mer tid til å skrelle gulrot, for eksempel 🙂

DETTE ER KURSET FOR DEG SOM:
  • har lyst til å spise mer fermentert mat, men vet ikke hvordan du skal gå frem
  • bor langt unna fysiske fermenteringskurs
  • trenger et fermenteringskurs akkurat når det passer for deg
  • ønsker mer overskudd og energi i hverdagen
  • elsker å lære i eget tempo
  • har brukt massevis av kroner på å kjøpe fabrikkfremstilt fermentert mat – som ofte ikke inneholder levende melkesyrebakterier
  • sliter med fordøyelsen eller har irritabel tarm
  • har “cravings” på hurtigmat som du gjerne vil bli kvitt

«Gunn Helene er meget kunnskapsrik, strukturert og pedagogisk. Hun er også praktisk og pragmatisk, og dette skaper en positiv atmosfære for kursdeltakerne. Jeg fikk en helt ny holdning til mat og hva den betyr for oss etter kurset. Nå har jeg LYST til å spise sunt 🙂 Fermenteringskurs med Gunn Helene anbefales på det varmeste!»
– Görel Speed 

OM GUNN HELENE

Jeg som holder kurset, er ernæringsfysiolog cand.scient, ivrig hobbykokk og fermenteringsfan. Snart 200 elever har gått og lært fermenteringens kunst hos meg – rundt kjøkkenbordet. Og nå får du den samme opplevelsen hjemme hos deg selv! Du lærer ikke bare matlaging på kurset, men får også masse nyttig og helserelevant informasjon. Og som sagt – du trenger ingen forkunnskaper. Sjekk ut de gode tilbakemeldingene på tidligere kurs på Facebook!

PÅMELDING: 

Registrer deg og betal på Deltager.no, så er du straks i gang med å fermentere, du også! Det koster bare 349,- 🙂

VIKTIG: Når du har meldt deg på, får du en bekreftelsesmail om at du er med. Deretter sender jeg deg en ny mail med link til kurset innen 2 døgn når du bestiller på virkedager. Utenom den tid, og i ferier/høytider, sender jeg link så fort som jeg kan. 

FOR DEG SOM HAR DET TRAVELT: Send gjerne sms til 93217413 når du melder deg på, dersom du vil ha ekstra fortgang i det, så setter jeg deg opp umiddelbart!

Velkommen skal du være, hilsen fra
 Gunn Helene

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply