Sunn mat/ Utvalgt

Lær deg fermentering hjemme hos deg selv

Fermentering – melkesyregjæring – av grønnsaker er en tradisjonsrik måte å konservere mat på. Ikke bare smaker maten nydelig, den blir også ekstremt sunn! Forskning viser at fermentert mat er lettere fordøyelig, det styrker immunforsvaret vårt, ja, det kan til og med påvirke hvordan vi tenker! Og det morsomste er at det er superenkelt å få til.

Nå har jeg laget et skreddersydd fermenteringskurs for deg som vil komme i gang med fermentering, men som ikke bor i nærheten av Halden, der jeg holder fysiske kurs. “Jeg” kommer hjem til deg, via din pc, på din kjøkkenbenk!

Hva?

På dette grunnkurset lærer du å fermentere grønnsaker med ulike metoder. Vi lager fire produkter:

  • Salsa fresca
  • Superketsjup
  • Marokkansk gulrotchutney
  • Eplesauerkraut

Du får se på flere typer fermentert mat og drikke, og du kan kose deg med de fire produktene som du selv har laget, og som skal stå og fermentere seg ferdig hjemme på kjøkkenbenken din.

Hvordan?

Kurset i fermentering er online, så du kan ta det når du vil og hvor du vil, på din egen pc eller ipad (eller mobil!). Du får hele kurset på en gang, så du kan gjøre alt samtidig eller spre de enkelte delene ut som det passer deg.

Jeg viser deg alt du trenger på til sammen 4 videoer, slik at du kan lage smakfull og super fermentert mat hjemme hos deg selv. Vi jobber rett og slett sammen! Du får også handleliste, oppskrifter, to BONUSVIDEOER, mulighet til å sende meg spørsmål du måtte ha etc.

Om meg

Jeg som holder kurset, er ernæringsfysiolog cand.scient og ivrig hobbykokk og fermenteringsfan. Snart 200 elever har gått og lært fermenteringens kunst hos meg. Du får ikke bare matlaging på kurset, men også masse nyttig og helserelevant informasjon. Og som sagt – du trenger ingen forkunnskaper. Sjekk ut de gode tilbakemeldingene på tidligere kurs på Facebook!

Påmelding

Registrer deg og betal trygt på Deltager.no, så er du straks i gang med å fermentere, du også!

VIKTIG: Når du har meldt deg på, får du en bekreftelsesmail om at du er med. Deretter sender jeg deg en ny mail med link til kurset innen 2 døgn når du bestiller på virkedager. Utenom den tid, og i ferier/høytider, sender jeg link så fort som jeg kan. 

FOR DEG SOM HAR DET TRAVELT: Send gjerne sms til 93217413 når du melder deg på, dersom du vil ha ekstra fortgang i det, så setter jeg deg opp umiddelbart!

Velkommen skal du være, hilsen fra
 Gunn Helene

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply