Når jeg får lyst på noe godt – og det får jeg ofte – er det smart å ha noen saftige Medjool dadler i skapet. For da er veien kort til å lage allverdens godsaker. Her har jeg laget noen daddelkuler som er rullet i kokos. De er med på å gjøre livet skjønt!
Du kan variere kulene i det uendelige. Andre tørkede frukter, uten vaniljesukker med med malt allehånde, eller også å bytte honningen ut med agavesirup. La dadlene ligge i vann ca 30 min. Hell av vannet og fjern daddelsteinene før du tilsetter resten av ingrediensene til en kjøkkenmaskin med kniv og kjør alt godt sammen. Sett deigeni kjøleskapet en liten stund så blir de lettere å trille til konfektkuler. Trill deigen til 20 kuler og rull dem i revet kokos. Konfekten kan nytes med en gang og lagres best i kjøleskapet. Om du tenker å la dem stå litt kan det være lurt å legge dem på et stykke bakepapir.Myke daddelkuler med kokos
Ingredients
Instructions
Notes
No Comments