Sunne og skjønne oppskrifter

Myke daddelkuler med kokos

Når jeg får lyst på noe godt – og det får jeg ofte – er det smart å ha noen saftige Medjool dadler i skapet. For da er veien kort til å lage allverdens godsaker. Her har jeg laget noen daddelkuler som er rullet i kokos. De er med på å gjøre livet skjønt!

Myke daddelkuler med kokos

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,25 out of 5)
Loading...
Serves: 20
Prep Time: 30 minutter Cooking Time: 10 minutter Total Time: 40 minutter

Du kan variere kulene i det uendelige. Andre tørkede frukter, uten vaniljesukker med med malt allehånde, eller også å bytte honningen ut med agavesirup.

Ingredients

  • 8 dadler
  • 1 ss kakao
  • 1 toppet ss kokosmasse
  • 2 ts margarin
  • 1 ts honning
  • 1 liten ts vaniljesukker
  • 1 ts kanel
  • 2 dl kokosmasse til pynt

Instructions

1

La dadlene ligge i vann ca 30 min.

2

Hell av vannet og fjern daddelsteinene før du tilsetter resten av ingrediensene til en kjøkkenmaskin med kniv og kjør alt godt sammen.

3

Sett deigeni kjøleskapet en liten stund så blir de lettere å trille til konfektkuler.

4

Trill deigen til 20 kuler og rull dem i revet kokos.

Notes

Konfekten kan nytes med en gang og lagres best i kjøleskapet. Om du tenker å la dem stå litt kan det være lurt å legge dem på et stykke bakepapir.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply