Sunn mat

Slank: Ned i vekt før sommeren

Føtter med turkis neglelakk på kanten av et basseng

Her er noen smarte tips til deg som har som mål å gå litt ned i vekt før bikinien skal på! Selv om du ikke går på et fast opplegg eller følger en kur, kan du likevel på en lett måte kutte ut unødvendige kalorier uten at det påvirker kosten for øvrig.

Spis mer grønt

Grønnsaker er noe av det sunneste du kan spise – på flere plan! De er kalorifattige, det er smart i seg selv. På grunn av alle fibrene metter grønnsaker godt også, så du ikke får plass til så mye annen mat. De er i tillegg fylt til randen med vitaminer og mineraler – næringsstoffer som du trenger for blant annet å holde energiomsetningen i sving og forbrenningen på topp. For ikke å snakke om de over 100 000 andre aktive stoffene i grønnsaker. Disse holder deg frisk, slank og fast i fisken!

Spis på dagtid

Hvis klokken er passert 22, er det ingen grunn til å spise mer før frokost. Spising på denne tiden av døgnet kan være svært følelses- eller humørbetont. Enten du vil feire, ønsker trøst, kjeder deg eller er stresset – du føler deg bedre neste morgen om du lar vær å spise. Hvis du har spist som vanlig i løpet av dagen, er det ingen grunn til å spise etter midnatt.

Visualiser

Vet du at du skal på en fest eller i en konfirmasjon som byr på mange søte fristelser, er det lurt å visualisere situasjonen på forhånd. Hvordan skal du forsyne deg? Hva kommer du til å legge på tallerkenen og hvordan takler du bestemor som kommer og sier at du bør ta et stykke til? Tenk gjennom dette på forhånd, så blir det lettere å velge smart, når situasjonen kommer. Og dermed lettere å holde deg slank.

Er du lysten på en sunn, lett frokost? Prøv denne frokostjuicen! 

Og les gjerne mer om hvordan Middelhavsdietten kan hjelpe deg ned i vekt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply