Nyt livet!

Velkommen til en ny verden av ro, stillhet, mykhet, naturlig glede og gode smaker. På denne nettsiden finner du informasjon om sunn mat og drikke, oppskrifter, yinyogakurs, private yogatimer og fermenteringskurs. Jeg er takknemlig for å kunne dele dette med deg!

Følg meg gjerne på Facebook, så får du vite om alt som skjer av spennende kurs og workshops! Du finner meg som Citrus ernæring og yoga – eller @citrusyoga. Det er også flott om du følger meg på Instagram, der er jeg @bakingyogi.

Yinyoga

Hva kan vel være bedre enn å unne seg en rolig yinyogaklasse? I yinyoga fokuserer vi på sittende og liggende stillinger som vi holder lengre enn i andre yogaformer. Det blir også plass til yin og yang vinyasa (pulseringer og organiske bevegelser i ulike stillinger) og restorative posisjoner. Du vil også få personlige justeringer og deilig massasje. Stress ned med yinyoga! Dette passer for alle, ingen forkunnskaper er nødvendig.

Jeg underviser hjemme i Shantihuset, vårt yogastudio på Flatland i Halden. Det blir yinyoga så å si hver eneste mandag og onsdag, samt på fullmånedager og andre dager som passer.

Jeg kommer også til å fortsette å undervise på Presence yogastudio i Rosenborggaten 16B i Oslo. Dette er et lite, intimt yogastudio med varme i gulvet og nok av bolstere, klosser og tepper slik at du blir støttet i alle posisjoner. Kom på dropin – alle datoer presenteres på Facebook. Neste planlagte dato er tirsdag 12. juni kl 19-20.30.

 

Fermenteringskurs

Siden 2016 har jeg holdt mange svært vellykkede fermenteringskurs – alle har vært fullbooket. Vi har laget julerødkål, kimchi, salsa, kvass, sauerkraut, ketsjup, kombucha og vannnkefir, og deltakerne har fått mye gode smakebiter – på alt fra spontangjæret bokhvetebrød, yoghurtost, fermenterte dessertbær, agurkkimchi og fermentert gulrot, til surdeigsvafler og annet snask. Følg med her for nye datoer!