Sunne og skjønne oppskrifter

Piña colada smoothie

Smaken av piña colada er på mange måter smaken av sommer. I tillegg til norske jordbær med iskrem, da. Men heldigvis trenger du ikke alkoholholdige drinker for å få sommerfølelsen! I denne oppskriften får du Instant sommer på glass. Og veldig sunt er det også.

Denne smoothien ble til som en dyd av nødvendighet. Og sånn er det av og til, det er tilfeldighetene som gjør at man finner opp noe helt supert. Sånn var det da blekkskriveren ble funnet opp (en ingeniør hos Canon hadde glemt strykejernet på kulepennen, som ble varm og sprutet ut blekket). Og sånn var det altså da jeg sto på yogaretreat 850 meter over havet, en halvtime unna butikken med bil, og et kvarter unna frokostservering til ti sultne kvinner – og spinaten til smoothien jeg skulle lage, var begynt å råtne.

Gode råd var dyre, og i og med at alt av matvarer var kjøpt inn til en spesiell oppskrift, var det ikke bare å grabbe tak i noe og lage en grønnkålsmoothie, for eksempel. For grønnkålen skulle i en pai.

Vel – det ble ikke en grønn smoothie den dagen, får vi si. Det ble en nydelig, tropisk smoothie! Og da yogiene satt samlet rundt det blankskurte furubordet, med bål på peisen og varm havregrøt i tallerkenene, var det en som sa:

Denne smoothien smaker jo helt som piña colada!

yogaelev

Og da måtte den jo hete det. Her får du oppskriften!

Piña colada smoothie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...
By Gunn Helene Arsky Serves: ca. 10 små porsjoner eller 4 store
Total Time: 10 minutter

Smoothie med smak av sommer!

Ingredients

  • 2 bokser hermetisk ananas med juice
  • 1 boks kokosmelk
  • 0,5 l vaniljeyoghurt
  • 4 ss kokosmasse

Instructions

1

Ha alt i en blender og kjør til en jevn drikk, server i porsjonsglass.

Notes

Du kan spe med litt mer juice, feks appelsin, om du syns smoothien blir for tykk. Jeg pyntet min med forglemegei, en spiselig blomst.

Vil du prøve en annen form for frokost? Hva med en kjøleskapsgrøt – det er skikkelig godt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply