Yoga og helse

Søvnløs? Maten og yogaen som gjør deg bedre!

Spis og tren kroppen til en god natts søvn som gir deg overskudd og glede i hverdagen!

I denne unike kombinasjonen av rolig bevegelse, yoga nidra og velfunderte kostråd, får du alt som du har behov for om du:

  • Ofte er søvnløs
  • Syns det er vanskelig å få sove om kvelden
  • Har mye våkentid på natten
  • Sliter med morgentretthet

Konseptet er utviklet av ernæringsfysiolog og yogalærer Gunn Helene Arsky og inkluderer:

  • 30 min yogavideo
  • 30 min yoga nidra avspenningsvideo
  • 19-siders e-bok med kostråd

YOGA: Du får en video med 30 minutters enkel yoga som er laget for å fremme en god natts søvn. Yogaen krever ingen forkunnskaper, er rolig og godt forklart. Du kan ha nytte av en yogamatte, 1-2 pledd og 2-3 puter. (Men du kan klare deg uten noe som helst!)

Husk at du ikke skal kjenne smerte i stillingene – men innimellom kan vi oppleve «merkunderligheter» idet blod og vevsvæsker får strømme til i et tidligere blokkert vev.

Denne yogasekvensen kan du gjøre hver kveld før leggetid, til og med i sengen!

YOGA NIDRA: Du får en video med 30 minutters yoga nidra. Yoga nidra kalles også for yogisk søvn, yogasøvn og drømmeyoga. Alle navnene henspeiler på en tilstand av bevissthet som ligger et sted mellom søvn og våken tilstand, noe man vanligvis oppnår via en guidet meditasjon.

Det er mye forskning som tyder på at yoga nidra hjelper mot søvnproblemer.

Gjør yoga nidra når du måtte ønske.

KOSTHOLD: Du får en oversiktlig 19-siders e-bok med kostråd ved søvnproblemer. Finn ut hva de ulike søvnproblemene er. Bli kjent med hormonene som påvirker søvnen. Få en grundig gjennomgang av enkeltmatvarene som fremmer god søvn – og nyt flere deilige oppskrifter med mat som hjelper deg å sove godt.

Slik skjer det:

Her er link til nettbutikken.

Du får en mail etter at du har betalt, med linker til boken og yogaen. Yogaklassen og yoga nidra kan du gjøre så mye du vil! Boken kan du skrive ut!

Digitale produkter har ingen returrett.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply