Sunn mat

Spis deg ung

Nå er endelig kurset mitt Spis deg ung tilgjengelig igjen! Jeg vet at mange har savnet det, og mange har spurt etter det. For hvem vil vel ikke ønske seg en sprek kropp og et ungt sinn, når det i tillegg smaker nydelig?

Fra å være en novise på online kurs (og en som gikk på flere kostbare blemmer fordi jeg trodde på veilederne jeg hadde…) så har jeg nå blitt hardbarket. Selvlært. Og klokere! Jeg har funnet frem til Udemy, et flott sted for online kurs, som ikke koster skjorta.

Så nå ligger kurset Spis deg ung der, heller enn å støve ned i en elektronisk mappe i PC-en min. Hurra!

I dette kurset lærer du alt som skal til for å sette sammen ditt eget smakfulle, foryngende kosthold – basert på matvarene du liker. Endelig kan du finne igjen ungdommen i deg, med energi, glød og friskhet – og bevare den inn i fremtiden.

Etter endt kurs vil du kunne

  • Føle deg opplagt og skjerpet både i kroppen og toppen
  • Se ung og strålende ut og oppfattes som yngre enn du er
  • Gjøre de foryngelsesgrepene i kosten som er relevant for nettopp deg
  • Sette sammen ditt personlige, foryngende kosthold med matvarene du liker slik at du kan spise foryngende resten av livet og trives med det
  • Spare masse penger på kosttilskudd, pulver og kremer – og få mange gode smaksopplevelser
  • Ta grep om din egen aldring – i hud, hjerne, hjerte, øyne, sinn med mer
Spis deg ung i 5 moduler

Kurset består av fem moduler, 37 leksjoner, 8 artikler og over 5,5 timer med video:

1. Nøkkelen til å holde seg ung. Hva er aldring, hvordan finner du motivasjon til kostendring, og hva er de ulike foryngende byggesteinene maten vår består av?

2. Ung utvendig. Vi ser på huden, håret, neglene og øynene – hvordan de aldres og hvilken mat som forebygger denne aldringen. Lær deg metoden som lar deg følge med på foryngelsen din!

3. Ung innvendig. Vi ser på hjertet, skjelettet, hjernen og sinnet – hvordan de aldres og maten som forebygger dette. Synliggjør dine muligheter til et mer foryngende kosthold. Gjør konkrete endringer!

4. De foryngende supermatvarene. Det du vet, har du godt av! Bli kjent med foryngende frukt, bær, grønnsaker, korn, belgvekster, frø og nøtter – såkalte «supermatvarer», og bruk dem i eget kosthold.

5. Ung inn i fremtiden. Hva kan vi lære av forskningen, og hvor går forskningen i fremtiden? Lær en metode for å måle endringer i kosten din, og et verktøy for å sette sammen ditt eget, foryngende kosthold.

«Gunn Helene delte både teori og erfaringer nok til at man føler seg trygg til å fortsette å eksperimentere selv etter kurset. Hennes bakgrunn som ernæringsfysiolog gjorde at hun var som et levende oppslagsverk av gode svar på alle våre spørsmål. Anbefales på det varmeste.»

Siv Lien

Nysgjerrig? Les mer her, og meld deg på i dag. Det er aldri for sent å starte med noe nytt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply