Yoga og helse

Yoga-julekalenderen 2020

Gi deg selv en fredfull førjulstid! Med yoga-julekalenderen finner du ro, stillhet, ettertanke og glede i hverdagen. Yoga-julekalenderen er til deg som ønsker å skape en velfortjent pause og nyte at julefreden senker seg. Du får gode øvelser og redskaper til å skape et bevisst nærvær i en travel julemåned.

Hva?

Hver dag fra 1.-24.12 2020 mottar du en mail fra meg med dagens «lukegave». Det kan være en video av en kort, rolig og enkel yogasekvens (yin + restorative), en vegetarisk vinteroppskrift, en video med guidet meditasjon, guidet selvmassasje eller guidet pusteøvelse (pranayama), eller også en oppskrift på litt sunnere juleknask.

Hvem?

Yoga-julekalenderen er laget spesielt til deg av meg, Gunn Helene Arsky. Jeg er yinyogalærer, ernæringsfysiolog og forfatter. Yoga-julekalenderen er et resultat av at jeg selv har det best når det er ro og fred i førjulstiden, denne mørkeste tiden av året.

Les mer om meg på bloggen min, www.gunnhelenearsky.no

Hvordan?

For all yogaen, meditasjonen, pusteøvelsene, oppskriftene – ja, for hele julefreden, trenger du bare å investere 349,- . Grip sjansen og gi deg selv denne gaven!

Dette får du:
  • 6 yinyogasekvenser på 5-10 minutter
  • 5 oppskrifter på gode juleretter og snacks
  • 5 guidede meditasjoner på 5-10 minutter
  • 3 guidede egenmassasjer
  • 3 ulike pranayama pusteøvelser
  • 2 restorative yogasekvenser på rundt 10 minutter
  • Mulighet til å vinne yogaromanen Ellas Tilstedeværelse, verdi kr 200,-

Meld deg på i dag – romanen trekkes blant de første 25 påmeldte!

Og for deg som var med i fjor – årets julekalender er helt ny 😊

Med ønske om en fredfylt desember,

Hilsen Gunn Helene

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply