Yoga og helse

Yoga-julekalenderen

Yoga julekalenderen oppslag julepynt

Gi deg selv en daglig pustepause fra førjulstidens stress og jag. Meld deg på yoga-julekalenderen og få ro, stillhet, ettertanke og glede i hverdagen – alle de tradisjonelle juleverdiene, som lett drukner i plikter og mas.


Yoga-julekalenderen er til deg som ønsker å skape en velfortjent pause og nyte at julefreden senker seg. Du får gode øvelser og redskaper til å skape et bevisst nærvær i en travel julemåned.

Hver dag fra 1.-24.12 2018 mottar du en mail fra meg med dagens «kalendergave». Det kan være en video av en kort, rolig og enkel yogasekvens (yin + restorative), en vegetarisk vinteroppskrift, en video med guidet meditasjon, guidet selvmassasje eller guidet pusteøvelse (pranayama), eller også en oppskrift på litt sunnere juleknask.

Julegaver i julekalenderen

Blant de første 100 som melder seg på, trekkes 3 julegave-mottagere som får en deilig olje i lekker roll-on glassflaske, med vinterens eteriske oljer, til egenmassasje. Hver oljeflaske har en verdi på kr 100,-. Og blant alle som melder seg på, trekkes 1 julegave-mottaker som får en håndsydd, beroligende øyepose fylt med tørket lavendel, kamille og jasminris. Verdi kr 300,- (altså mer enn det selve julekalenderen koster!). Julegavene trekkes første uken i desember og mottakerne kontaktes via mail.

Dette får du

· 7 korte yogasekvenser (yin + restorative) på inntil 15 minutter
· 8 vegetariske vinteroppskrifter, inklusive deilig, litt sunnere julekos
· 6 guidede meditasjoner på inntil 10 minutter
· 4 guidede sekvenser i selvmassasje og pranayama (yogapust) på inntil 10 minutter
· Mulighet til å vinne øyepose verdi kr 300,-
· Mulighet til å vinne vinterolje verdi kr 100,-

Altså: 24 kjærkomne avbrekk i en travel førjulstid – din egen julegave til deg selv!
Yoga-julekalenderen er laget spesielt til deg av meg, Gunn Helene Arsky. Jeg er yinyogalærer, ernæringsfysiolog og forfatter. Yoga-julekalenderen er et resultat av at jeg selv har det best når det er ro og fred i førjulstiden, denne mørkeste tiden av året. Og de små pustepausene jeg tilbyr deg, skaper lys og varme, ro og glede i vintermørket. Meld deg på i dag! Velkommen skal du være.

Morgenfugl-prisen på 249,- gjelder frem til 16.11, deretter er det vanlig pris 299,- som gjelder.

PS: Du trenger ikke kunne noe om yoga, meditasjon, pust eller annet for å nyte godt av denne unike julekalenderen. Alt forklares godt!

Du vil kanskje også like

Ingen Kommentarer

Legg igjen en Kommentar