Om yinyoga og yogatilbud

Min vei til yinyoga
Jeg har praktisert yoga siden 2005. Først vinyasa flow og yin yoga hos Ina Løvdal, men siden også under lærere som Neesha Zollinger (anusara), Kine Røst (therapeutic yoga), Tara Judelle (embodied flow), Heather Love (vinyasa flow), Simon Low og Sarah Powers (yin yoga), David Swenson (ashtanga yoga) og Chris Chavez (anusara). Jeg har tatt min RYT 200 lærerutdanning i Yin og Yang yoga hos Ina Løvdal, og det er yindelen av yogapraksisen som preger undervisningen min.

Hva er yinyoga?

Yinyoga er en unik blanding av kinesisk, daoistisk qigong og indisk yogatradisjon. Vi bruker posisjoner som du kanskje kjenner fra andre yogaformer, men går inn i dem med en helt annen intensjon, som også gjør opplevelsen av stillingene svært annerledes.  Les mer her.

Hva får du oppleve i min klasse?

Denne rolige yogaformen gir deg tid og plass til å lytte inn i deg selv og og være til stede akkurat nå. Yogastillingene som jeg velger til hver klasse, varierer med årstidene, tid på dagen og månefasene. Vi kan også ha fokus på ulike organmeridianer eller chakraer. Jeg hjelper og guider etter prinsippene fra tradisjonell kinesisk medisin (TCM) – og det inkluderer trykk på spesielle akupressurpunkter langs meridianene vi jobber med. Jeg bruker også massasje i klassen.

Målet for klassene mine er å skape en trygg, varm og rolig stemning for  hver enkelt, slik at kroppen kan få slappe av og mykne i sin egen rytme.

Hvem passer yinyoga for?

 

Savasana

Yinyoga er et supert tillegg til mer fysiske former for yoga, slik som ashtanga vinyasa yoga, dynamisk yoga, poweryoga, jivamuktivyoga eller hathayoga. Det er også helt fantastisk for deg som løper, sykler, går på ski, spiller fotball eller på annen måte er veldig fysisk aktiv.

 

Kom med den kroppen du har i dag – du vil ikke angre! Les mer om klasser og yogatilbud i Halden her. Det hender også at jeg holder klasser på Presence yogastudio i Rosenborggt. 16B i Oslo. Drop in og klippekort. Få plasser, send meg gjerne beskjed på forhånd dersom du kommer!

 

 

Fullmåneyoga

Fullmånen påvirker oss

Dette er en ultrasakte, ekstra myk klasse som abholdes på fullmånedagen. Vi er på i Haslundsveien 10 i Halden. Dato og klokkeslett annonseres på forhånd på Facebook.

 

 

 

 

 

 

Fullt fokus på deg!

Privat undervisning

Unn deg selv 90 minutter med mykhet, ro, stillhet og avslapping. Jeg tilpasser et yinyogaprogram til din kropp – akkurat slik den er, akkurat nå. Du får mye “hands on” justeringer, massasje og trykk på akupressurpunkter som nettopp din kropp trenger. Du kan komme hjem til meg, eller du kan komme til Presence studio. Ta kontakt, så avtaler vi tid og sted! Les mer her om privatundervisning. Pris fra 1000-1200 kr per time (rimeligst ved kjøp av 10 ganger). PS – dette er en super gave til noen du er glad i også!

 

Yinyoga og ernæringsforedrag på Hjertetreff 2019

Alternativfestivalen “Hjertetreff” er en festival som blir arrangert for 6.te året. Det er en festival for deg som ønsker å arbeide med ditt indre. Her treffer du likesinnede og kan utveksle erfaringer og vennskap. I år er festivalen på Nøtterøy, og jeg er invitert som foredragsholder og yogalærer. Les mer om arrangementet her.