Yoga og helse

Yogamassasje for livskraft

Hånd som masserer hånd

Unn deg en yogamassasje, det kan gi deg alle de veletablerte fordelene av yoga uten at du selv egentlig gjør yoga. Den som utfører yogamassasjen, plasserer deg mildt inn i yogaliknende positurer slik at stramme ledd mykner, energien flyter fritt og pusten din forbedrer seg.

Du vil også komme inn i en behagelig meditativ tilstand fordi både du og den som utfører massasjen fokuserer på pust og intensjon. Yogamassasje er en flott introduksjon til hvordan yoga jobber med kroppen din, hvordan man praktiserer og hvordan din kropp responderer på yoga.

Hva er yogamassasje?

Dette er en unik individuell behandling basert på kinesisk akupressur og indisk ayurvedisk medisin kombinert med myke strekk og assisterte yogapositurer. Massasjen styrker deg fysisk og harmonerer energien slik at kroppen og sinnet selv kan finne tilbake til sin opprinnelige sunne tilstand.

Massasjen utføres i ro og stillhet, akkompagnert av myk musikk, og energipunktene blir stimulert med en meditativ hånd. Det er konstant fysisk kontakt mellom den som gir og den som får massasje, men heller enn å gni på muskler blir kroppen komprimert, trukket, strukket og gynget.

I avslapningen som oppstår, møtes intuisjon, meditasjon, konsentrasjon, oppmerksomhet, integrering og heling.

Yogamassasje virker dypt avspennende mentalt, fysisk og følelsesmessig og foregår på en yogamatte på gulvet. Du som får massasjen er fortrinnsvis kledd i myke, lette klær.

Ingen erfaring i yoga nødvendig. Det er forøvrig en veldig god kombinasjon med egen ukentlig yogapraksis. Ha gjerne litt vann i nærheten om du blir tørst. Ellers er alt du trenger i yogastudioet.

Hvem kan ha nytte av yogamassasje?
  • Du som trenger dyp avslapning
  • Du som ønsker egentid til å spenne av
  • Du som er ny til yoga
  • Du som trenger en mild introduksjon til yogastillinger
  • Du som er en erfaren yogautøver, og som elsker en hjelpende hånd i stillingene
  • Du som ønsker en alternativ massasjeopplevelse som skaper flyt i livskraften (Prana)

Vil du booke en time til yogamassasje med Gunn Helene? Les mer her – og hjertelig velkommen til en unik stund!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply