Yogasokker, øyeputer og meditasjonssjal

Til yoga er det nydelig å ha det lille ekstra – i form av øyeputer for bedre hvile, og yogasokker og meditasjonssjal for å holde kroppen varm.

Jeg tilbyr håndlagde produkter jeg har fremstilt med kjærlighet og omtanke.

Øyepute:

Duften av lavendel og kamille fra tørkede urter gir deg det etterlengtede puffet i retning av total avslapning. Du kan bruke øyeposen over øynene, over pannen, på solar plexus, en i hver hånd når du ligger på rygg… Eller oppvarmet eller avkjølt over nakken, om du har spenninger der. Jeg syr øyeputer og fyller med jasminris, tørket lavendel og tørket kamille. Yttertrekket kan tas av og håndvaskes. Både ytter- og innertrekk er i 100 % bomull.

Yogasokker:

Yogasokkene er strikket uten hæl og tå, slik at du holder deg varm der det trengs, og har friksjon mot yogamatten der det trengs. De kjennes varme mot huden. Størrelsen er one size og passer de aller, aller fleste. Yogasokkene kan vaskes for hånd med ullvaskemiddel, men ikke bruk skyllemiddel.

Meditasjonssjal:

Hold deg varm udner meditasjon, chanting eller satsang. Store, romslige sjal heklet med kjærlighetsknuter i utsøkt myke garnkvaliteter. Vaskes for hånd med ullvaskemiddel, men ikke bruk skyllemiddel.